Nedenfor kan i se sidste års program.
Dette års program er stadig under udarbejdelse, men vil være klart snarest muligt
Indtil da kan i finde en del af arrangementerne under program fanen

ianstephenson
Ian Stephenson
Ian Stephenson er en af Englands mest spændende og alsidige musikere, kendt som både guitarist og melodeonspiller i innovative folkbands såsom Baltic Crossing, Andy May Trio og KAN.
Dette års festival er en unik chance for at høre Ian Stephensons nye solo performance ”Modulate”, der baserer sig på hans anmelderoste soloalbum ”Line Up” fra 2011. Albummet bærer præg af hans arbejde med den nordiske folkemusik og indeholder gæsteoptrædener fra flere prominente svenske og finske folkemusikere.
”Modulate” udfordrer og nytænker folkemusikkens koncertformat ved brug af innovative loop- og projektionsteknologier, der fremhæver både den melodiske skønhed og rytmiske drivkraft i musikken. Publikum vil kunne se de enkelte musikalske lag blive skabt, høre dem udfolde sig og synkronisere sig med lys og visuelle teksturer.
Ian Stephenson - guitar, melodeon, visuals og looping

Spöket i Köket
Spöket i Köket
Svensk/dansk/belgiske Spöket i Köket et sandt overflødighedshorn af fyrig, fængende og formidabel folk!
Med en sindrig blanding af traditionelle folk-instrumenter som violin, fløjte, mandolin og harmonika, serveret på et sprødt leje af klaver, guitar og kontrabas, generøst krydret med saxofoner, trompet og trækbasun har dette ti mand høje orkester et helt unikt og powerfuldt udtryk, som bevæger sig i grænselandet mellem traditionel folkemusik og moderne bigbandmusik. Repertoiret er et smagfuldt opkog af ny og gammel vise- og spillemandsmusik fra både Sverige, Danmark, Norge, De Britiske Øer og ikke mindst fra Canadas provinser.
Udover en anseelig række spillesteder i Sverige og Danmark har bandet i løbet af de forgangne år bl.a. optrådt på Korrö Folkmusikfestival, Odense Jam Days, Godtfolk Festival på Fanø, Musik over Præstø Fjord samt Folk Spot Denmark på Tønder festivalen 2017.
Arrangeret af Atlas
DATO: 05/10 kl. 20.00, CasaV58

Vesselil
Vesselil
Vesselil er en dansk strygetrio med kontemporær folkemusik på programmet. Besætningen udgøres af violin, bratsch og cello, hvor endvidere sangen har en central rolle i musikken. De tre unge musikere vægter det personlige udtryk højt og sætter et unikt præg på den nordiske folkemusiktradition. De har gravet i mulden af den nordiske sangskat, ført den til nutiden og flettet den sammen med egne kompositioner og improvisatoriske elementer. I glimt høres tilmed strejf fra varmere himmelstrøg i deres intense og delikate samspil.
Med stor kvalitetsbevidsthed udforsker trioen strygeinstrumenternes muligheder og sangstemmerne som smelter sammen i livsbekræftende budskaber. Vesselil bevæger sig ofte i grænselandet mellem det glædessprudlende og det melankolske og formidler den dybde og styrke, som findes her.
Elisabeth Dichmann - violin, sang
Clara Tesch - violin, bratsch, sang
Maja Aarøe Freese - femstrenget cello, sang
DATO: 05/10 kl. 20.00, CasaV58

Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup
Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup
Den danske folkemusiktradition er fuld af fantastiske sange af mange forskellige slags og fra mange forskellige perioder. Der er sange om flotte og eventyrlystne søfolk, soldater og kongesønner, og om dejlige og forelskede sømandsenker, bondepiger og elverdronninger. Der er glade sange og lystige skæmteviser, men der er også mere inderlige sange med beretninger om svigt, længsel og evig kærlighed.
Mia Guldhammer og Morten Alfred Høirup byder på en aften med et bredt udvalg af disse sange. Nogle af dem kan du helt sikkert synge med på, og nogle af dem hører du måske for første gang, men vedkommende det er de alle sammen, selvom nogle af dem er flere hundrede år gamle.
Mia Guldhammer – sang og shruti box
Morten Alfred Høirup – akustisk guitar og sang
DATO: 29/09 kl. 12.00, Musikhusets Foyer

Habadekuk

Habadekuk
band hjemmeside:
- http://www.habadekuk.dk//
band Facebookside:
- https://www.facebook.com/Habadekuk///
Habadekuk
Hårdtslående horn, heftig violin og medrivende rytmer
Med en kraftfuld blanding af folk, rock, salsa og big band jazz skyder det otte mand store orkester de gamle melodier ind i det 21. århundrede. Forvent alt fra vilde polkaer og jigs til lyriske valse og rå sømandssange i en uforglemmelig live oplevelse. Maj 2017 udkom Habadekuks tredje udspil ”Molevit”, pakket med nye danske superfolkhits. Gruppens to tidligere udgivelser ”Kaffepunch” og ”Hopsadaddy” modtog begge priser som ”Årets Danske Folk Album”, ved Danish Music Award Folk i hhv. 2011 og 2015. Orkesteret har begejstret publikum i Asien, Europa og Canada. De har optrådt på Tønder Festival(DK), Skagen Festival(DK), Cambridge Folk festival(GB), WOMAD(UK), Glastonbury Festival(UK), Celtic Connections(SCO), Calgary Folk Festival(CAN), Mission Folk Festival(CAN), North Atlantic Fiddle Conference(IRL), Guiness Irish Festival(CH) Korrö Festival(S), Festival des Traversées Tatihou(FR), Gooikoorts(B), Sounds of the North(PL), Haukelister Festival(N), Folklandia(FIN), RWMF(MAL), Rudolfstatt TF(D)…. og mange flere.
Anders Ringgaard Trækbasun
Jakob Holdensen Trompet
Rasmus Fribo Saxofon
Rasmus Brylle Trommer
Emil Mathiasen Kontrabas
Theis Juul Langlands Klaver
Peter Eget Harmonika
Kristian Bugge Violin
Åbningsbal i Studenterhuset 29/9

Fromseier Hockings

band hjemmeside:
- https://www.fromseierhockings.com//
band Facebookside:
- https://www.facebook.com/fromseierhockings///
Fromseier Hockings
levende, impulsivt og virtuøst
”Der er nogle bands der har en helt særlig måde at synge og spille sammen på. Det er som om Fromseier Hockings ved noget vi andre ikke ved. Det er som om de har hul igennem til en dimension i musikken som kun søskende og ægtefolk har adgang til. Det er en dimension man ikke kan sætte ord på og det er heller ikke nødvendigtDitte Fromseier and Sigurd Hockings mødte hinanden en sen aften på den Københavnske folkscene i år 2003 imens de begge stadig var studerende. De var umiddelbart tiltrukket af hinandens stærke drive og intense musikalske energi. Snart efter startede de deres første fælles band og siden da har de spillet sammen I mange forskellige konstellationer. I 2010 blev de inviteret til at optræde som duo på North Atlantic Fiddle Convention I Skotland og duoen Fromseier Hockings var en realitet. De fandt hurtigt at duoformatet for dem var en fantastisk måde at udfordre sig selv musikalsk og til at skabe ny musik I fællesskab. Fromseier Hockings har turneret over det meste af verden og opbygget en sjælden intimitet i deres musik. De optræder i et levende, impulsivt og virtuøst legende sammenspil”.
Fælleshuset Råhøjvænget 5, Stautrup 30/9

Baby did a Bad Thing
Baby did a Bad Thing
mødet mellem sårbar længsel og en hårdtslående virkelighed
Baby Did a Bad Thing er mødet mellem sårbar længsel og en hårdtslående virkelighed. Musikken udspringer fra americana-traditionen, og med historier skåret ind til benet står budskabet ærligt og nøgent. Med to sammenflettede vokaler, rustikke strengeinstrumenter og en bankende bund som fundament, får det danske americana-band hjerter til at svede og slidte støvler til at pumpe med i gulvet.
Eline Engholm
Jonas Fjelsted
Mikael Sort
Thomas Friis
Casper Simonsen
Gyngen 2/10 kl. 20

Tradish
Tradish
Total irsk oplevelse
Tradish blev dannet i 2009 og udgav kort efter deres første CD ”Beyond the Borders”. Dette var kimen og spiren til nogle efterfølgende travle år med turneer og koncerter i ind- og udland. På deres rejser har de mødt mange nysgerrige musiknydere og –ydere på den levende europæiske folkscene og møderne med publikum og andre musikere har givet næring og inspiration og deres seneste cd ”Roots and Shoots” er et resultat af denne udveksling.Tradish: Trad- på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition. -ish fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer. De har alle med mangeårig base i Aarhus bevæget sig i og på tværs af mange forskellige genrer og traditioner. På grund af deres erfaring med at spille alt fra små pub-sessions til store festival gigs, appellerer Tradish ikke kun til det irske ”hardcore trad publikum”, men rammer også folk der ikke normalt lytter til folkemusik. Historien Den levende musikalske tradition som refererer til genren "Irsk Traditionel Musik", har en lang og fascinerende udvikling. Af og til glemmes det at evolutionen af denne musik ikke udelukkende er foregået indenfor Irlands grænser. Den er også i høj grad sket blandt musikere født udenfor Irland eller irske emigranter, som har bragt deres kulturarv med rundt i verden. Traditionel irsk musik har således gennem de sidste 200 år vokset sig til et kraftfuldt træ med forgreninger og spirer over hele verden. Emigration har bragt musikken vidt omkring og dens smittende energi har hjulpet den traditionelle musik til at blomstre op. Nu er den et globalt fænomen i fuldt flor. Den er et vidnesbyrd om at den irske musik lever i bedste velgående og holder tradition og fornyelse i ligeværdigt sammenspil
John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki, step
Louise Ring Vangsgaard: violin, bratsch, vokal
Brian Woetmann: bodhrán, percussion, vokal, step
Elværket, Åbyhøj 3/10

Børn spiller folk

Børn spiller folk
band hjemmeside / Facebook side:
- //
- Elever fra Rudolf Steiner skolen er igen i år med i Aarhus Folkfestival.
Eleverne, som mest spiller klassisk musik, har i forbindelse med deltagelsen i festivalen,
beskæftiget sig med folkemusik i perioden op til festivalen. Det kan dog ikke helt afvises,
at der sniger sig lidt klassisk ind i programmet.
Børn spiller folk
Steinerskolen 4/10 kl. 16

ULC
ULC
Musikalsk tæthed og erfaring
ULC, som blev dannet i 1998, repræsenterer en musikalsk tæthed og erfaring, som kun opstår ved lang og dybtfølt kærlighed til de forskellige musikalske traditioner og sammenhænge, som har dannet grundlaget for deres musikalske engagement og virke - igennem 25 år. Repertoire-grundlaget består af trad. dansk folkemusik fra det 17. århundrede, - smukke og inciterende dansemelodier fra Fanø - samt trad. musik fra fjerne destinationer som: Irland, Shetlandsøerne og Quebec. Da bandet "indeholder" een af de bedste sangere indenfor genren, - Séamus Cahill,- er sange fra den irske sangtradition en naturlig,- og meget væsentlig del af repertoiret, ligesom swing musikken har haft sin egen naturlige plads. Engagement, tæthed, erfaring og humor, - kombineret med nysgerrighed, åbenhed og betingelsesløs kærlighed til musik - kunne være nogle af nøgle-ordene. I februar 1999 kom den første CD fra Uhrbrand-Lydom-Cahill "Sik og Sejs" var titlen - musikken var traditionel dansemusik fra vadehavsøen Fanø, som har en ubrudt, kontinuerlig og stadig livskraftig musik,- og dansetradition, der igennem 300 år har været det inciterende midtpunkt ved alle festlige begivenheder - og Cd’en fik flotte anmeldelser såvel herhjemme som i udlandet. Udgivelsen af den anden CD med titlen "Spring" (juni 2000) er blevet til på baggrund af et ønske om at kombinere traditionel folkemusik med elementer fra jazzens univers. Grundlaget for Cd’en er det meget righoldige og utroligt spændende 1700-tals nodemateriale, som folkemusikinteresserede og forskere har fundet rundt omkring i landet - eller som er afleveret til Dansk Folkemindesamling igennem tiderne. Cd’en indeholder også traditionelle sange fra Irland, som reflekterer dette lands omskiftelige historie. Den unge dynamiske jazzpianist Peter Rosendal, medvirker, sammen med den respekterede, verdensberømte danske bassist, Mads Vinding, som igennem en lang flot karriere, har spillet med de bedste jazzmusikere i verden - og bl.a. medvirket på mere end 500 pladeindspilninger. ULCs anden cd ”Spring” hjembragte tre statuetter under afviklingen af den første Danish Music Awards - folk, i Tønder den 2. marts 2001, og i maj 2001 fik ”Spring” den anerkendte tyske PREIS DER DEUTSCHEN SCHALLPLATTENKRITIK for bedste cd i andet kvartal 2001. ULCs tredje cd "MASQUERADE" vandt prisen som årets bedste udgivelse Danish Music Awards - folk 2004
Peter Uhrbrand: Violin, bratsch
Sonnich Lydom: Harmonika og mundharmonika
Seamus Cahill: Guitar, irsk bouzouki og sang
Gyngen 1/10 4/10

Inver
Habadekuk
traditionel og ny keltisk folkemusik
Inver er en ny trio, som både spiller traditionel og ny keltisk folkemusik. Deres repertoire består af en blanding af traditionelle og nyere irske og skotske melodier, samt deres egne kompositioner i samme stil. De tre musikere spiller med et stort instrumentalt overskud, respekt for traditionerne, og samtidig også en lyst til at udfordre og forny dem. Publikum udsættes for hurtige og swingende jigs og reels, spillet med en smittende energi, der ofte gør det svært for mange at sidde stille. Indimellem er der tid til fordybelse når langsomme og stemningsfyldte slow airs og valse flyder fra instrumenterne. Lytterens opmærksomhed henledes nu på en svunden tid med hungersnød og undertrykkelse i datidens Irland, eller på smukke landskaber og grønne bjerge.
Kevin Lees (UK),violin
Rune Barslund (DK), accordeon og whistles
Matthew Jones (UK), guitar
Gyngen 5/10

Kolonien
Kolonien
ungt, udtryksfuldt folkpop-band fra Sverige
Kolonien er et ungt, udtryksfuldt folkpop-band fra Sverige, som med elementer fra reggae og firstemmig sang har skabt sit helt eget lydbillede. I Sverige har Kolonien vundet priser for sin originalitet og den fornyelse, bandet står for indenfor den stolte folk-tradition. VINDER: Årets Unge Navn (Folk- og Världsmusikgalan 2014), Årets Upcoming (Sverige 2012). Bandet skaber en særlig magi til deres koncerter, og deres kærlighed til musikken og positive livssyn er i den grad smittende. Kolonien rører et eller andet i publikum og de går rent hjem ved både unge og gamle. Virkelig smukt og fint. Ikke ualmindeligt, at publikum bliver meget berørte af det! Det går rent ind ved unge og gamle! Kolonien er grundlæggerne af det imponerende "Världens Band".
Arvid Rask
Erik Rask
Mischa Grind
Anna Möller
Gyngen 5/10

Jam v. ROD
ROD
Jam
Gyngen 5/10 og 6/10

Aarhus folkemusikkor
Aarhus folkemusikkor
Aarhus Folkemusikkor er et ganske nyt kor, der med kraft og glæde synger folkemusik fra den danske og nordiske skat af folkemusik. Til denne lille koncert vil man blandt andet kunne opleve hvordan folkeviser kan være en underholdende form for historiefortælling, men også hvordan sange helt uden ord kan formidle temmelig meget. Vi indbyder til en uformel og hyggelig koncert - velmødt!
Gyngen 6/10

Mike McGoldrick & Dezi Donnelly
Mike McGoldrick & Dezi Donnelly
fyrig irsk duo
Michael McGoldricks karriere som stiftende medlem af Toss The Feathers, Flook, Lúnasa, At First Light og Capercaillie vidner i sig selv om hans store musikalitet og drivkraft. På det seneste har han på fløjte og uillean pipes også turneret med den store stjerne Mark Knopfler. Han er en moderne fløjtespiller, der er en af vor tids største innovative udøvere af den irske traditionelle musik. I 1994 blev han tildelt BBC Young Tradition Award, og i 2001 fik han ”Instrumentalist of the Year” prisen ved BBC Radio 2 Folk Awards. Dezi 'Fiddle on Fire' Donnelly fra Manchester er et af de stiftende medlemmer af det legendariske Celtic Rock Band 'Toss The Feathers " og han samarbejder også ofte med den verdenskendte irske harmonikaspiller Sharon Shannon. Fra han var helt ung har han gjort stort indtryk på den irske traditionelle musikscene og vundet talrige mesterskaber og stor anerkendelse for sit naturlige talent og sin indlevelse i musikken. Dezis musikalske overskud, fyrighed og energi spiller formidabelt sammen med McGoldrick og han har også medvirket på flere af sidstnævntes album bl.a. Fused, Wired og senest Aurora.
Mike McGoldrick - fløjte og uillean pipes
Dezi Donnelly - Fiddle
Gyngen 6/10

Søren Korshøj

Søren Korshøj
band hjemmeside:
- https://www.soerenkorshoej.dk////
band facebookside:
- https://www.facebook.com/s.korshoej///
Søren Korshøj
Troubaduren fra Tappernøje
Søren Korshøj skriver den slags sange, der er svære at slippe. Hans unikke sans for at lege med sproget indbragte en Danish Music Award for albumet Bladet fra Munden. Anmelderne sammenligner ham med både Åkjær og Kim Larsen, og hans sange har udløst femstjernede roser i både Jyllandsposten og Dagbladet Arbejderen, for sine beskrivelser af hverdagens Danmark. Troubaduren fra Tappernøje, og medarrangør af folk festivalen ”Musik over Præstø Fjord”, præsenterer sangene fra sit fjerde album ”Skyggen af sol” samt det nye album, der er under vejs. Historier om alt fra posemandens hund til glæden ved at have gode naboer kædes sammen i et finurligt spind af poesi, humor, eftertænksomhed, tilsat melodiske melodier giver det lyst at synge med. Velkommen i det Korshøjske univers – eller som han synger i Optimistens Blues: ”Den som smiler dagligt, ler nok bedst til sidst.” Korshøj er sprunget ud som optimist.
Søren Korshøj guitar og vokal
Gyngen 6/10

Hvalfugl

Hvalfugl
Hvalfugl Hjemmeside:
- http://www.hvalfugl.dk//7/
Hvalfugl Facebookside:
- https://www.facebook.com/hvalfugl.dk/7/
Hvalfugl
Ørefængende melodier i smukke arrangementer.
Drøm dig væk i en salighedsrus, når Hvalfugl byder dig ind i deres smukke univers, hvor fortællinger fra Skandinaviens oldgamle musiktradition bliver forenet med lyden af den moderne ”nordiske tone”. I krydsningen mellem det let flyvende og det store tunge finder vi folkemusiktrioen Hvalfugl. En trio der med skønne melodier, inspirerede fra både den danske og svenske folkemusiktradition, har skabt deres helt eget og unikke lydunivers. I dette univers kan solen skinne fra en skyfri sommerhimmel, eller regnen kan dryppe fra en mørkegrå novembersky. Hvalfugls originale kompositioner er både smukke og melankolske, og fremkalder fra første nummer en intim atmosfære i det rum hvori de spiller.
Jeppe Lavsen - guitar
Anders Juel Bomholt - kontrabas
Jonathan Fjord Bredholt - piano, harmonium
Atlas 6/10

Elof & Wamberg

Elof & Wamberg
band hjemmeside:
- //http://elofwamberg.dk/
band facebookside:
- //https://www.facebook.com/elofwamberg/
Elof & Wamberg
Elof & Wamberg er en dansk folkemusik-duo bestående af Tobias Elof (‘ukulele) og Nicolaj Wamberg (kontrabas). Siden 2010 har de to musikere begejstret publikum i både Danmark og resten af Europa med deres unikke univers, hvor nordiske klange og dynamisk virtuositet forenes af den lyse ‘ukulele og dybe bas. I alt er det blevet til mere end 100 koncerter, heriblandt på internationale festivaler i England, Tjekkiet, Estland og Sverige. “…en forrygende musikalsk koncert, hvor publikum i den grad blev betaget af duoens tekniske og musikalske kunnen”. - Bands of Tomorrow D. 21. november 2015 udkom Elof & Wambergs længe ventede 2. album, “Byen Sover”, som rummer 12 nye kompositioner, der alle har livet i byen som omdrejningspunkt. På albummet videreudvikler duoen det organiske lydbillede, de i 2012 etablerede med deres debutalbum, der blandt andet sikrede dem en nominering til Danish Music Awards Folk. “Elof & Wamberg’s second collaboration is simply stunning. It engages and interests you on a technical level whilst whisking you away to a wonderful plain of musical tranquillity.” - Ukeplanet.co.uk I 2016 er kursen sat mod koncerter i både ind- og udland, og duoen håber derved at kunne skabe flere inddragende oplevelser med deres legende optrædender. Koncerten vil tage udgangspunkt i den danske sangskat og folkemusikalske tradition, som Zenobia er en uhyre interessant fortolker af. Vi skal høre Zenobias egne arrangementer af velkendte tekster og melodier og nye kompositioner. Trioen har for nylig udsendt Cd´en ”Blot en ild,” og sangerinden Louise Støjberg modtog i 2018 en Danish Music Award som ”Årets Folk Sanger 2017.”
Tobias Elof - ukulele
Nicolaj Wamberg - kontrabas
Atlas 6/10 kl. 21

Zenobia

Zenobia
band hjemmeside:
- //http://zenobia.nu/forside/
band facebookside:
- //https://www.facebook.com/zenobiatrio/
Zenobia
Zenobia er en trio bestående af Louise Støjberg, sang, Charlotte Støjberg, klaver og Mette Kathrine Jensen Stærk, harmonika. Koncerten vil tage udgangspunkt i den danske sangskat og folkemusikalske tradition, som Zenobia er en uhyre interessant fortolker af. Vi skal høre Zenobias egne arrangementer af velkendte tekster og melodier og nye kompositioner. Trioen har for nylig udsendt Cd´en ”Blot en ild,” og sangerinden Louise Støjberg modtog i 2018 en Danish Music Award som ”Årets Folk Sanger 2017.”
Louise Støjberg: vokal
Mette Kathrine Jensen Stærk: Harmonika
Charlotte Støjberg: Klaver og keyboard
Hjortshøj kirke 7/10 kl. 15

Floating Sofa Quartet

Floating Sofa Quartet
Band Hjemmeside:
- http://floatingsofaquartet.com/7/
Band Facebookside:
- https://www.facebook.com/floatingsofaquartet/7/
Floating Sofa Quartet
enestående sammensætning af akustiske instrumenter
Det unge dansk/finsk/svenske folkband Floating Sofa Quartet er til oktober klar med deres andet album: "Neighbourhood". I denne anledning giver gruppen en lille koncert på Waxies i forbindelse med Aarhus Folk Festival 2018. Floating Sofa Quartet (FSQ) er et musikalsk samarbejde mellem fire unge nordiske spillemænd og -kvinder fra hhv. Sverige, Finland og Danmark. Med en enestående sammensætning af akustiske instrumenter blander kvartetten nyt med gammelt, og skaber et unikt musikalsk udtryk som fremstår både moderne, traditionelt og tidløst. Repertoiret er varieret, lyden er varm og imødekommende og musikken spilles med intensitet, energi og glæde. Tag plads i sofaen og flyd med! Efter en lang række koncerter i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Belgien og Østrig, og med sceneoptrædener på prominente festivaller som bl.a. Kaustinen Folk Music Festival [FI], Korrö Folkmusikfestival [SE], Tønder Festival [DK] og folkBALTICA [DE], har Floating Sofa Quartet på kort tid formået at gøre sig bemærket på den Nordeuropæiske folkemusikscene. Ved Danish Music Awards Folk i 2015 blev Floating Sofa Quartet nomineret som Årets Talent, og i september 2016 modtog gruppen Saugmann Bjerregaard-fondens førstepræmie, for deres nyfortolkninger af D.T.S. Bjerregaards musik. Ved den seneste Danish Music Awards blev kvartetten nomineret til to priser; violinist Clara Tesch som "årets folk komponist" & bandets album "The Moon We Watch is the Same" som "årets folk album". I Sverige var kvartetten desuden nomineret til årets nye navn ved Folk & Världsmusikgalan 2018 (- den svenske pendant DMAFolk).
Malte Zeberg [SE] - kontrabas
Leija Lautamaja [FI] - diatonisk harmonika & trædeorgel
Clara Tesch [DK] - violin
Mads Kjøller-Henningsen [DK] - træ-tværfløjte & svensk sækkepibe
Waxies 7/10

Irsk jam
Kolonien
Kom på Waxies og jam irsk
Waxies 7/10
Seneste kommentarer