Nyheder

Facebook Posts

1 week ago

Aarhus Folk Festival
View on Facebook

2 weeks ago

Aarhus Folk Festival

Nyd lige denne fine billedserie af Inver - band. Billederne er taget af Franseska Anette Mortensen, der igen i år var forbi festivallen med sit kamera.Franseska Anette Mortensen shot some great photos when we played our debut concert at Aarhus Folk Festival! We are excited to share some of them with you 🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Aarhus Folk Festival

Det er næsten ikke til at forstå, at det allerede er 3 uger siden Aarhus Folk Festival sluttede. For Kolonien var Aarhus Folk Festival nærmest starten på en world tour, der bringer dem vidt omkring i den nærmeste fremtid.... du kan møde dem i England, Canada, USA og Sydafrika i dette efterår.

Kolonien
THANKS DENMARK!
Wonderful times at Aarhus Folk Festival and Knejpe Festival 👏
Looking forward to the rest of the autumn - all dates will be released next week.
#IsThisAWorldTour? #Tour
... See MoreSee Less

View on Facebook

Baghdaddies kommer til Danmark ... og de giver endda en koncert her i Aarhus. Der er lagt op til en sprudlende fest på Gyngen - Café, Restaurant & Scene på tirsdag.

Event og link til forsalg: www.facebook.com/events/1925756534399470/

IMG_0030.MOV
drive.google.com
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Aarhus Folk Festival
View on Facebook

Så er sidste akt gået af scenen!
Bestyrelsen takker for en fantastisk festival! Aarhus Folk Festival har i dén grad været en succes med mange gode tilbagemeldinger, anmeldelser, dygtige musikere og et fabelagtigt publikum.
Inden længe holder vi i bestyrelsen et evalueringsmøde, og begynder at samle idéer til næste års festival. Hvis du har nogle inputs, forslag, ris/ros etc., så tøv ikke med at dele dem med os i kommentarfeltet eller send os en besked!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Aarhus Folk Festival

Koncert med Floating Sofa Quartet på Waxies! ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Aarhus Folk Festival

33 Plus har styr på dagens begivenheder. I skal på Atlas og høre Hvalfugl + Elof & Wamberg 🙂Nyt ungt dansk folk/jazz band hitter på Spotify. Den unge jyske trio Hvalfugl – der består af Anders Juel Bomholt – Kontrabas, Jeppe Lavsen – Guitar, Jonathan Fjord Bredholtt – klaver - spiller lyrisk og stemningsfuld jazz med moderne folkemusik i blodet - eller også er det lige omvendt. Uanset hvordan genre henvisningerne gradbøjes gør de det i hvert fald så iørefaldende godt, at over 100.000 allerede har streamet deres seneste single ”Tanken om Irland” – en salig smuk og melankolsk efterårsmelodi. I 2017 udgav de deres debut album ”By” (digitalt/CD) – som høstede flotte omtaler og anmeldelser, og gav en del spillejob rundt om i landet – og her i 2018 har de så udgivet en EP (digitalt) med titlen ”En dag i oktober”. Og meget smukkere kan en efterårsdag næppe tage sig ud end når man sætter den i selskab med Hvalfugl og deres soundtrack af musikalske stemningsbilleder. Tilhører man Bremer/McCoy, Jan Johansson og Jakob Bro segmentet så er Hvalfugl et must – også selvom de reelt er et helt andet sted henne - for deres melodiske udgangspunkt er tydeligvis den nordiske folkemusik. På lørdag den 06.10 spiller de på Atlas til Århus Folk Festival sammen med Elof & Wamberg. Nærmere om begivenheden kan findes her : www.facebook.com/events/2451130381780420/ . Samtidig markerer de at de endelig får udgivet ”By” på vinyl. Den er trykt i 250 eksemplarer og kan købes til koncerten eller via bandcamp (hvalfugl.bandcamp.com/releases). Så lad trygt efterårsvinden blæse – så svinder vi imens helt ind i videoen til ”En dag i Oktober” her : youtu.be/fctXVVwQ9Yk ... See MoreSee Less

View on Facebook

I aften glæder vi os til at kunne præsentere Urhbrand Lydom Cahill!

ULC kombinerer traditionel dansk musik fra det 17. århundrede, traditionel irsk folk med jazz der har et nordisk touch. Musikken er beriget med nuancer og kombinationer, som ikke er hørt før.

ULC er:
Peter Uhrbrand: Violin, bratsch
Sonnich Lydom: Harmonika og mundharmonika
Seamus Cahill: Guitar, irsk bouzouki og sang

Torsdag d. 4/10/18 kl. 20 på Gyngen - Café, Restaurant & Scene
Entré 70,-ULC Kvintet er: Peter Uhrbrand, Sonnich Lydom, Sèamus Cahill, Mads Vinding og Peter Rosendal
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Aarhus Folk Festival
View on Facebook